dinsdag 3 juni 2014

Ella Leyers doet temperatuur stijgen in 'Tegen de Sterren Op Live' als Miley Cyrus


Ella Leyers doet temperatuur stijgen in 'Tegen de Sterren Op Live' als Miley Cyrus


Geen tickets kunnen scoren voor de uitverkochte 'Tegen de Sterren Op Live'-shows in de Lotto Arena enkele maanden terug? Geen nood: op maandag 2 juni 2014 zendt VTM het tweede deel van de liveshow uit.

Het eerste applaus in de Lotto Arena is voor het onafscheidelijke duo Nicole en Hugo (Ivan Pecnik en Clara Cleymans). Zij brengen een opvallende versie van 'Goeiemorgen'. Ook Herman Van Rompuy (Walter Baele) is van de partij want hij werd in de VIP-room van de Lotto Arena uitgenodigd om de show bij te wonen. In zijn beste Engels werpt hij een blik op de culinaire verwennerijen die hij er achter de kiezen stak. De 'onschuldige' meisjes van K3 (Tine Embrechts, Nathalie Meskens en Ella Leyers) doen in een aanstekelijke medley dan weer uit de doeken welke natjes zij graag nuttigen.

In 'Het Journaal' schakelt Jan Becaus (Guga Baúl) live over naar Washington om Greet De Keyser (Walter Baele) aan het woord te krijgen over het bezoek van haar idool Barack Obama aan België.

Recht uit een paradijselijke tuin der lusten is Bartel Van Riet (Guga Baúl) op maandag 2 juni de favoriete hovenier van de vrouwelijke aanwezigen in de zaal. En Bartel heeft het ontzéttend warm, zo onder die spotlights.

Jani Kazaltzis (Chris Van Espen), de stijlgoeroe van Vlaanderen, bestudeert de outfits van de aanwezige fans in de Lotto Arena en Showbizz Bart (Chris Van Espen) raakt betrokken in een muzikaal gevecht tussen Lady Gaga (Clara Cleymans) en Natalia (Nathalie Meskens).

Willem Vermandere (Ivan Pecnik) en zijn Aldegonde (Tine Embrechts) vergasten de kijkers op een streepje muziek, maar hun feestje wordt verpest door de sexy bitch Miley Cyrus (Ella Leyers) die vindt dat er nog wat extra leven in de brouwerij mag komen. En daar horen uiteraard een discobal en een flink potje twerken met de poep bij.

Regi (Jonas Van Geel) checkt waar de handjes in de Lotto Arena zijn en naast Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) komt ook Selah Sue (Clara Cleymans) een liedje zingen. Iets met klanken. En het alfabet.

Sketch- en muzikaal plezier in 'Tegen de Sterren Op Live'

Maandag zendt VTM het eerste deel uit van de registratie van 'Tegen de Sterren Op Live'. Dat unieke evenement werd op 1 en 2 maart 2014 gehouden in de Antwerpse Lotto Arena.

Dat de bekroonde humorshow 'Tegen de Sterren Op' al 4 seizoenen lang een must see is, is geen geheim. Maar wat Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Clara Cleymans, Ella Leyers, Walter Baele, Tine Embrechts, Ivan Pecnik en Chris Van Espen op 1 en 2 maart tijdens de entertainmentshow 'Tegen de Sterren Op Live' uit hun mouw toverden, was tot op heden enkel weggelegd voor de 18.000 fans die erin slaagden een ticket te bemachtigen voor één van de 4 voorstellingen in een uitverkochte Lotto Arena.

Op maandag 26 mei en maandag 2 juni brengt VTM daar verandering in, met de uitzending van 'Tegen de Sterren Op Live' zodat iedereen thuis vanop de sofa lang kan genieten van dit verslavend entertainment met een knipoog.

In de blooperfragmenten aan het einde van de 'Tegen de Sterren Op'-afleveringen, werd 1 ding duidelijk: de sfeer op set zat er duidelijk in, en bijgevolg waren er soms meerdere takes nodig om een sketch neer te zetten zonder hilariteit en lachbuien tussendoor.

Tijdens 'Tegen de Sterren Op Live' hadden de mannelijke en vrouwelijke klasbakken echter maar 1 kans om nationale en internationale sterren van een humoristisch spiegelbeeld te voorzien. Het publiek en de pers waren het er over eens: hun live imitaties zaten er pal op!

In het eerste deel van 'Tegen de Sterren Op Live' op maandag 26 mei zoekt Jonas Van Geel het als Marco Borsato in hogere sferen en gaat het dak van de Lotto Arena er bijna letterlijk af. Guga Baúl klinkt nog authentieker dan de echte Geert Hoste tijdens een smakelijke stand-up. Wat vindt het publiek van de auditanten van 'Belgium's Got Talent' en hoe reageert de jury op hun podiumkunsten? Ook Elio di Rupo (Walter Baele) en Natalia (Nathalie Meskens) komen mee vieren tijdens dit onvergetelijk spektakel. En wat zou een podium met een geweldig live-orkest en dansers zijn zonder De Romeo’s en het Klagerfestival?

Miley Cyrus(Ella Leyers) crasht feestje van Vermandere en Aldegonde

Battle Time! Vermandere en Aldegone vs Miley Cyrus. Wie krijgt de ander klein?

Twee avonden boordevol sketchplezier en live muziek van 'onze' nationale en internationale sterren, op maandag 26 mei en maandag 2 juni in 'Tegen de Sterren Op Live'.

'Tegen de sterren op' ziet het grootser dan ooit. Het populaire vtm-programma gaat voor de eerste live. Op 1 maart palmt de cast immers de Lotto Arena in.

Met een ludiek filmpje, waarin koningin Mathilde en koning Filip (al lijken die verdacht veel op Nathalie Meskens en Walter Baele, red.) hun intussen bekende balkonsscène op het paleis nog eens overdoen, is de allereerste 'Tegen de sterren op LIVE' aangekondigd.

De vaste kern van het programma met blikvangers als Clara Cleymans, Nathalie Meskens, Chris Van Espen en Yvan Pecnik doet mee. Ook Ella Leyers, die vorig jaar debuteerde als gastactrice en nu vast lid is van Tegen de sterren op, doet mee.

Volgens Studio 100, dat mee achter de productie zit, was er veel vraag op Facebook van fans om de show voor een live publiek te brengen. Rest de vraag of het format, met veel pruiken- en kledingwissels, ook haalbaar is? "Op televisie moet de make-over perfect zijn en duurt dat soms tot drie kwartier", zegt Chris Van Espen. "Maar aangezien we in de Lotto Arena ver van de mensen staan, zal telkens een snelle make-over voldoende moeten zijn."

De show brengt het beste uit de tv-reeks, aangevuld met nieuwe sketches.

Ella Leyers met Miley Cyrus 'I'm coming on a disco Ball' persiflage in 'Tegen de Sterren Op'

De parodieën op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus, het clipje waarin de ster naakt op een sloopkogel schommelt, blijven maar komen. In de 'Tegen de Sterren Op live'-aflevering vloog Ella Leyers het podium op, binnen op... een grote discobal. 'I'm coming on a disco Ball', zong ze voor de gelegenheid.

Van Ella Leyers kan je nog wat leren, Miley!

1 januari 2014 is het nieuwe seizoen van 'Tegen de sterren op' van start gegaan. Vertrouwde gezichten als Regi en koning Filip mochten uiteraard niet ontbreken, maar ook 'de bomma uit Familie' en Boudewijn I waren van de partij. Blikvanger werd echter Ella Leyers, die een onberispelijke Miley Cyrus neerzette.

Tegen De Sterren Op Live gaat viraal met Miley parodie (video)

Het nieuwe jaar begon goed voor het VTM-programma 'Tegen De Sterren Op'. De kerstparodie op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus(Ella Leyers) gaat viraal over heel de wereld.

Actrice Ella Leyers, die vooral bekend is als 'Saartje' uit 'FC De Kampioenen' en als dochter van Jan Leyers, zette een indrukwekkende imitatie van de controversiële Amerikaanse Miley Cyrus neer. Bekijk het hilarische filmpje hieronder.

Ella Leyers sexy op een podium, zoals u haar nog nooit zag

"I'm coming on a disco Ball". Ella Leyers kwam, zag en overwon als Miley Cyrus op Tegen de Sterren Op Live op een discobal bijna bloot op het podium binnengevlogen, in een te klein topje voor haar borsten.

Ella Leyers kruipt in de huid van Miley Cyrus

Halfnaakte Miley Cyrus(Ella Leyers) gaat helemaal wild, op een discobal dit keer (zie video)

Het hoeven immers niet altijd sloopballen te zijn…

Al is het deze keer eigenlijk een replica van Miley Cyrus.

VTM liet alvast een preview op ons los en daarin zien we hoe Miley Cyrus(Ella Leyers) plotseling bijna geheel naakt het decor komt binnengevlogen op een discobal.

Nu we het toch over Miley hebben: ze (de echte dan) gaf nu ook een verklaring waarom ze altijd haar tong uitsteekt: ze is verlegen voor paparazzi en fotografen en om zichzelf een houding te geven steekt ze haar blad maar naar buiten.

maandag 2 juni 2014

Actrice Ella Leyers is overal: ‘Oké, ik ben de dochter van. Maar nu is het aan mij’


Actrice Ella Leyers is overal: ‘Oké, ik ben de dochter van. Maar nu is het aan mij’

Ze heeft gevoel voor humor en lippen die een eigen personage verdienen. Na vier jaar in The Big Apple verovert Ella Leyers, ster uit de imitatieshow ‘Tegen de sterren op’, stilaan Vlaanderen.

Ella Leyers (25) heeft amper geslapen, maar ze straalt. De nacht voor ons interview is haar zus Dorien bevallen van een jongen: haar eerste petekindje en ook het eerste kleinkind van de filosoof en tv-maker Jan Leyers.

Van weinig slaap, daar weet de Antwerpse actrice sowieso alles van. Op haar negentiende trok ze naar New York om te gaan studeren aan de toneelschool waar Adrien Brody en Jessica Chastain afstudeerden. Maar ondertussen is ze al twee jaar terug in het land en sinds de zomer is ze niet meer van het scherm geweest. Na een opgemerkte rol in de VTM-reeks Binnenstebuiten schopte ze het tot vast lid van de cast van Tegen de sterren op.

Iedereen wil een stukje van haar, van Studio Brussel, waar ze afgelopen week plaatjes kwam draaien, tot Vier, waar ze straks in het panel van Scheire en de schepping zetelt.‘Soms heb ik wel het gevoel dat ik heel snel aan het leven ben, dat ik niet genoeg tijd neem om alles een plaats te geven’, zegt Ella Leyers. ‘Ik zou meer moeten kunnen genieten van het nu.’

Hoe komt dat we jou ineens overal zien?

Ella Leyers ‘Het laatste anderhalf jaar heb ik veel opgenomen en toen heb ik er niet bij stilgestaan dat het allemaal op hetzelfde moment op tv zou komen. Een collega zei me dat ik dat beter wat had gespreid om een overkill te vermijden. Een carrièreplanner ben ik duidelijk niet (lacht).’

Ella Leyers ‘Ik vind het moeilijk om nee te zeggen tegen een leuk personage, puur omdat het slimmer zou zijn om niet nóg eens een komische rol te doen.’

Had je na je afstuderen gedacht dat het zo snel zou gaan?

Ella Leyers ‘Ik hoopte dat wel. Uiteindelijk heeft toch een dik jaar geduurd voor ik als actrice voltijds werk had. Als je één rol te pakken hebt, gaat het ineens snel. Het is zo’n beetje zoals die exclusieve clubs, waar alleen leden toegelaten zijn en je de lidkaart achteraan in de zaal kunt kopen. (lacht)’

Ella Leyers ‘Ik doe nu wel veel tv en wat film, maar geen theater. Dat vind ik jammer. Theater is een meer gesloten wereldje. Ik ben blij dat ik mijn opleiding in het buitenland gevolgd heb, want ik heb er veel geleerd en vrienden voor het leven gemaakt. Maar ik heb nu niet het netwerk van acteurs die hier hun opleiding volgden.’

Nooit gedacht om in Antwerpen toneel te studeren?

Ella Leyers ‘Dat was het plan. Maar na mijn middelbaar kreeg ik ineens last van faalangst, door al die verhalen over het strenge toelatingsexamen van de Studio Herman Teirlinck. Ik heb me dan maar ingeschreven voor theaterwetenschappen aan de unief. Maar na twee lessen wist ik al: dit wordt niets. Ik wil spelen. Ik heb nog een paar examens gedaan, maar ben snel gestopt.