dinsdag 2 september 2014

'Regi' en hoogzwangere 'Linda'(Ella Leyers) in 'Tien Om Tegen De Sterren Op'


'Regi' en hoogzwangere 'Linda'(Ella Leyers) in 'Tien Om Tegen De Sterren Op'

Zwanger of niet, Linda van Milk Inc.(Ella Leyers) tekende present voor onze tweede Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Samen met Regi bracht ze met ‘Break My Water’ een variant op ‘Walk On Water’.

Regi op het podium met hoogzwangere Linda in TOTZ

Regi op het podium met hoogzwangere Linda(Ella Leyers) in Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien. Op vrijdag 29 augustus 2014 wordt de zomervakantie – en meteen ook deze editie van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien – afgesloten met de uitzending van Nieuwpoort.

Meer dan een miljoen kijkers – 1.022.161 om precies te zijn – voelden de nostalgie vorige week opborrelen tijdens de eerste aflevering van Tien Om Tegen De Sterren Op te Zien. Deel 1 van het tweeluik was goed voor een marktaandeel van 46,3% (VVA 18-54, live +5). De rerun op zondag lokte nog eens 143.578 kijkers (live +3) naar het scherm.

Natalia, Sam Gooris, Isabelle A, Toast, Laura Lynn, Willy Sommers en Bart Kaëll verschijnen vrijdag alvast op het appel. Zij brengen nog één keer hun allergrootste Tien Om Te Zien-hit. Ook Voice-finalisten Tom, Laura, Dunja en Koen & Jo betreden het podium, met een medley van de buitenlandse artiesten die voor TOTZ naar Vlaanderen afzakten: van Tina Turner tot Kylie Minogue.

Natuurlijk wordt het ook uitkijken naar de persiflages die de cast van Tegen de Sterren Op deze week heeft meegebracht naar de Zeedijk. Regi (Jonas Van Geel) en Linda (Ella Leyers) van Milk Inc. brengen met ‘Break My Water’ een variant op ‘Walk On Water’ en Sam Gooris krijgt van zijn evenbeeld Chris Van Espen verrassend nieuws te horen.
 
Willy Sommers kijkt nog een keer diep in de ogen van Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens) en De Romeo’s (Chris Van Espen, Jonas Van Geel en Guga Baúl) maken het feest compleet met ‘Viva De Hetero’s’.

‘Regi’ op het podium met hoogzwangere ‘Linda’(Ella Leyers) in Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien
Uitzending Nieuwpoort op vrijdag 29 augustus 2014 om 20.35 bij VTM
Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien

‘Tien om tegen de sterren op te zien’ doet Nieuwpoort bulderlachen

VTM tekende woensdag voor een nieuwe dosis nostalgie met een knipoog, tijdens de opnames van de tweede aflevering van Tien om tegen de sterren op te zien op het strand van Nieuwpoort.

Het recept van Blankenberge werd met succes herhaald: naar aanleiding van de 25ste verjaardag van Tien om te zien mochten enkele artiesten van weleer het podium op, afgewisseld met imitatoren uit de cast van Tegen de sterren op. Ella Leyers kroop in de huid van Linda van Milk Inc, en Chris Van Espen deed als Sam Gooris zijn basketsloefkes aan. Van de echte sterren sierden Natalia, Bart Kaëll, Toast en Isabelle A de affiche.

Clouseau, dat in Nieuwpoort een akoestische versie van Anne zou brengen, moest te elfder ure verstek laten gaan. “Koen Wauters kampt met rugproblemen. Hij hoopt nog behandeld te kunnen worden en de komende dagen zijn optredens en opnames alsnog te laten doorgaan”, klinkt het.

Waarom moest Erik Van Looy plots vluchten uit Hollywood? Hoe veranderde een droog worstje het leven van Jan Leyers? Waarom had Nathalie Meskens geen tijd voor Annemie Struyf? Hoe maakte John Bryan jacht op Astrid? En hoe zat het met de bruidsjurk van Marco Borsato?

Opvallend: de 'Lang Leve'-troon wordt enkele keren ingeruild voor een driezit, of maak er maar een hele sofa van. Het ijzersterke duo Nicole en Hugo komt op visite bij Jonas. Hij neemt nu al hun rijk gevulde carrière onder de loep in het bijzijn van hun vrienden en enkele dierbare collega's. Ook de Romeo's nemen plaats en laten zich van hun meest openhartige kant zien. En in 'Lang Leve' VTM blikt Jonas met een rist VTM-coryfeeën terug op zijn persoonlijke hoogtepunten uit 25 jaar VTM. Koen Wauters, Francesca Vanthielen, Marlène de Wouters en tv-vader Mike Verdrengh doen hun duit in het zakje.

Ook de cast van 'Familie' is er, inclusief Annie – de Bomma – Geeraerts met wie 'Tegen de Sterren Op'-imitator Chris van Espen nog iets goed te maken heeft.

'Ella Leyers die haar vader Jan op geniale wijze imiteert, dat is alvast zeker eentje om naar uit te kijken. Ik ben blij dat ik alweer enkele van mijn helden bereid heb gevonden om plaats te nemen op de troon van Lang Leve. Het is niet evident om toe te zeggen voor deze entertainment show, want mijn gasten weten op voorhand echt van niets en we geven onszelf carte blanche. Geen onderwerp gaan we uit de weg. Een grote chapeau dus voor al mijn gasten. We gaan hen een legendarische avond bezorgen. Naast het feit dat we dit jaar soms meerdere mensen tegelijk ontvangen, is ook nieuw dat we een live band in de studio hebben en dus nog meer ruimte hebben voor verrassende muzikale spielereien. Iets om naar uit te kijken!', teast duizendpoot Jonas Van Geel.