zaterdag 31 januari 2015

De 7 HUMO hoofdzonden van Ella Leyers, winnares Pop Poll de luxe wie ziet U het liefst uit de kleren wil zien gaan

De 7 HUMO hoofdzonden van Ella Leyers, winnares Pop Poll de luxe wie ziet U het liefst uit de kleren wil zien gaan

U hebt gekozen, de vrouw die u dit jaar het liefst naakt uit de kleren wil zien gaan is: Ella Leyers (26). En ze dóét dat ook gewoon, want La Leyers heeft niet alleen ongelofelijke ogen en een prachtlijf, maar ook jaloersmakend veel lef en topless.
 
In de nieuwe HUMO speelt Ella Leyers bloot met haar borsten op de foto's. Of dat de aanstormende actrice ook weleens richting zonde drijft zochten wij voor u uit.

 Over hoogmoed en ambitie

Ella Leyers «Aan falen heb ik nooit gedacht toen ik naar de toneelschool in New York trok. Het was niet dat ik ervan uitging: dit wordt een fluitje van een cent. Het was meer dat het gewoon móést lukken. Falen was geen optie.
 
Als je een plan B hebt, betekent dat dat je er een optie van maakt dat plan A niet kan lukken. Maar om iets met hart en ziel te doen moet je er toch 1.000 procent in geloven dat 't wel gaat lukken? Als jij het niet gelooft zullen andere mensen het helemaal niet geloven, ook de jury's van de toneelschool niet.»

    'Stel je voor dat we helemaal niet gulzig of ijdel of onkuis waren: hoe saai zou het leven dán zijn!'

HUMO Nadat je was afgestudeerd, heb je je hier ingeschreven in castingbureaus en ben je audities beginnen te doen. Maar toen lukten de dingen voor het eerst even niet.

Ella Leyers «Het probleem was dat ik niet eens voor audities werd gevraagd. Ik raakte, zeg maar, gewoon niet binnen in het circuit en ik wist niet tot wie ik mij moest richten. Dat het uiteindelijk is gelukt, is dankzij Jan Verheyen. Hij had - dat was wel via papa (Jan Leyers, red.), moet ik toegeven - een aanbevelingsbrief geschreven voor mijn school in New York met die mooie hoofding van zijn productiehuis Max Rockatansky.
 
Daarin stond dat ik een sprankelende actrice was die je gezien móést hebben. Een leugen, natuurlijk, want hij had me nog nooit zien spelen. Hem heb ik dus gemaild toen ik terug was. Ik mocht auditie doen voor een bijrol in 'Vermist'. Na afloop zei hij: 'Nu blijkt dat het toch niet allemaal gelogen was wat er in die brief stond.'
 
Ik heb de rol gekregen en daarna is de bal beginnen te rollen. Ik heb me ingeschreven voor de imitatiewedstrijd van de makers van 'Tegen de sterren op'. Daar zeiden ze: 'We hebben je hier en daar al gezien in gastrollen. Zou je het zien zitten om bij ons ook eens een gastrol te spelen?' En na een paar van die gastrollen belden ze me of ik vast bij de ploeg wou komen.»

HUMO Heb je veel aan je uiterlijk te danken, denk je?

Ella Leyers «Ik hoop van niet. Ik hoop dat ik even vaak gevraagd zou worden mocht ik er helemaal anders uitzien. Anders zou het allemaal wel heel erg lullig zijn.»

De Lau en Roos dansen woensdag een rondje in 'Tegen de Sterren Op'

De vijfde verjaardag van 'Tegen de Sterren Op' was de voorbije week goed voor een cadeau van formaat: 1.300.758 mensen (live +5) bekeken de aflevering van woensdagavond (VVA 18-54), goed voor de best bekeken aflevering vanaf de start van het humoristische programma.

En op zondag 11 januari 2015 keken nog eens 637.183 mensen (live +1) naar de herhaling.

Met nog 11 afleveringen te gaan, heeft 'Tegen de Sterren Op' nog flink wat persiflages in petto. Op woensdag 14 januari is het alvast uitkijken naar Winnie Vermeulen in 'De Rechtbank', de Lau en Roos in 'Dansdate', de fel gestileerde boys van One Direction en de acteurs -ja toch?- van 'De Buurtpolitie'.

Het koppel dat het meest in het oog sprong bij 'Dansdate', waren publiekslievelingen Laurens 'de Lau' (Guga Baúl) en zijn Roos (Ella Leyers). Niet de goede dansmoves maar de interactie tussen de ambitieuze Roos en de wat slome Lau, zorgden voor leuke televisie.
 
Gepresenteerd door de aanstekelijk enthousiaste Niels Destadsbader (Jonas Van Geel). In de jury staan Min Hee Bervoets (Tine Embrechts), Francesca Vanthielen (Clara Cleymans) en Dan 'awesome' Karaty (Chris Van Espen) te popelen om commentaar te geven op de tapdanschoreo.

Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) mag het eigenlijk nog niet verklappen, maar 'De Buurtpolitie' is niet echt. 'Als je goed kijkt, zie je het, maar als je niet goed kijkt, ook.' De acteurs van de scripted realityreeks hebben niet al te veel ervaring en zijn dan ook onzeker over hun acteerprestaties, wat blijkt uit enkele foutjes die zich voordoen wanneer iemand de verdwijning van zijn vader meldt bij Patrick van het onthaal (Walter Baele), commissaris Berckmans (Ivan Pecnik) en rechercheurs Brigitte Broeckx (Ella Leyers) en Eric Buelens (Guga Baúl).

In 'De Rechtbank', kan rechter Winnie Vermeulen (Nathalie Meskens) niet tegen lulkoek of mensen die rond de pot draaien, zo merkt een man die de geluidsoverlast van Tomorrowland aanklaagt.

Maar eerst is het aan Otto-Jan Ham (Guga Baúl) in 'De Ideale Wereld', die als studiogast Siegfried 'Siggy' Bracke (Ivan Pecnik) over de vloer krijgt. Otto-Jan overloopt in de Twittertegel de tweets uit de politieke wereld.