vrijdag 3 april 2015

Ella Leyers speelt sexy Miss België finaliste in badpak in 'Vlaamse Streken'


Ella Leyers speelt sexy Miss België finaliste in badpak in 'Vlaamse Streken'


Nieuw humorprogramma met Ella Leyers 'Vlaamse Streken' vanaf woensdag bij VTM

1 april de dag van de flauwe grappen? Op woensdag 1 april 2015 maakt VTM daar komaf mee. Op en top Vlaamse humor met veel Vlaamse streken, door zowaar nog Vlaamsere personages: dat is waar de woensdagavond om 20.35 uur vanaf dan zeven weken lang voor staat.

In het nieuwe humoristische sketchprogramma 'Vlaamse Streken' kruipen zeven acteurs in de huid van door en door Vlaamse personages, om gewapend met een verborgen camera grappen uit te halen met die andere Vlamingen en alles wat hen typeert.

Acteurs Ella Leyers, Günther Lesage, Guga Baúl, Peter Thyssen, Roel Vanderstukken, Tine Embrechts en Rik Willems doorkruisen het land en puren humor uit àl wat onze Vlaamse cultuur kenmerkt.

Maar de échte sterren van dit verborgen cameraprogramma zijn niet zozeer de zevenkoppige cast, het zijn vooral de nietsvermoedende voorbijgangers die onbewust mee stappen in het verhaal en zich van hun warmste kant laten zien. Het resultaat? Sympathieke en zeer herkenbare personages en grappige situaties die nauw aansluiten bij zowel jong en oud in het Vlaamse landschap.

In de eerste aflevering zien we de bezorgde moeder (Tine Embrechts) die de bokes brengt, de Miss België-finaliste (Ella Leyers) die voortdurend in de clinch gaat met haar concurrentes en de wielertoerist (Rik Willems) die meer naast dan op de fiets zit.

Ook de mannen van 't stad (Roel Van Der Stukken en Peter Thyssen) en de immer spraakzame marktkramers (Günther Lesage en Tine Embrechts) passeren de revue. Hoe zou de ruiltocht van de scouts (Rik Willems) aflopen? En zal de veel te zwaar beladen festivalganger (Ella Leyers) haar bestemming halen?

'Vlaamse Streken', vanaf woensdag 1 april wekelijks om 20.35 uur op VTM.

In de eerste aflevering haalt misskandidate Stephanie(glansrol van Ella Leyers) alles uit de kast om haar concurrente te bekampen en zien we de Vlaamse wielertoerist voor het eerst zijn benen waxen....

Vlaamse Streken: bekende gezichten nemen Vlaanderen beet

Op en top Vlaamse humor met veel Vlaamse streken, door zowaar nog Vlaamsere personages: dat is waar de woensdagavond om 20.35 vanaf dan zeven weken lang voor staat.

Ella Leyers speelt sexy miss in 'Vlaamse Streken'

Humor: Vlaamse streken

Om het wegvallen van kijkcijferklepper ‘Tegen de sterren op’ te counteren, zetten ze bij VTM hun geld nog maar ’s in op die goeie ouwe verborgen camera: in het nieuwe comedyprogramma ‘Vlaamse streken’ trekken in totaal zeven acteurs (onder wie Ella Leyers, Günther Lesage en het echtpaar Baúl-Embrechts) de straat op om er in de huid te kruipen van – zoals de perstekst het omschrijft – ‘door en door Vlaamse personages’.

Ella Leyers gebruikt vuile trucs in badpakkencompetitie 'Vlaamse Streken'

Ella Leyers trekt een sexy badpak aan, en trekt de straat op als kandidate Miss België. Ze pakt haar mede kandidaat eens flink te pakken, door de cups uit haar badpak te knippen. Daarna komt die kandidate met ontblote borsten hard aangelopen, op zoek naar haar cups, naakt en wel. 'Laurence heeft mijn font de teint verwisseld, boehoehoe'. Meer verborgen camera in 'Vlaamse Streken', vanaf vandaag elke woensdag op VTM.

Zeven acteurs die in de huid kruipen van oer-Vlaamse personages en gewapend met een verborgen camera grappen uithalen met de Vlaming en alles wat hem typeert: in Vlaamse Streken doorkruisen Ella Leyers, Günther Lesage, Tine Embrechts, Peter Thyssen, Guga Baúl, Rik Willems en Roel Vanderstukken het land en puren ze humor uit alles wat onze cultuur kenmerkt.

Een bezorgde mama die de bokes brengt, een Vlaamse zanger die droomt van de grote doorbraak, een Miss België-finaliste die in de clinch gaat met haar concurrentes, Ella Leyers speelt sexy miss in 'Vlaamse Streken': niemand is veilig voor de fratsen van deze en nog veel meer oer-Vlaamse figuren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten