maandag 13 januari 2014

Ella Leyers speelt hete Journaal babe Hanne Decoutere in Tegen de Sterren Op


Ella Leyers speelt hete Journaal babe Hanne Decoutere in Tegen de Sterren Op

Met het vierde seizoen van 'Tegen de Sterren Op' werd het nieuwe jaar 2014 feestelijk ingezet én gesmaakt. De eerste aflevering werd door meer dan 1,5 miljoen mensen bekeken.

744.634 kijkers (live+5) genoten van de 1ste aflevering op woensdag en de rerun van zondagavond lokte nog eens 674.399 kijklustigen (live+1).

Nieuwkomer dit jaar in 'Tegen De Sterren Op' is Ella Leyers. Zij zette een hilarische imitatie neer van 'Simonneke' thuis, huilend aan tafel met 'de Frank'.

De acteurs van 'Tegen de Sterren Op' voelen zich ook op woensdag 8 januari 2014 'Thuis' bij VTM. Letterlijk dan, want er staan flink wat persiflages op het menu met als inzet de Vlaamse VRT-soap. Sinds Jana (Clara Cleymans) en Bram (Jonas Van Geel) een koppel zijn, zijn er heel wat minder spannende verhaallijnen voor Simonneke (Ella Leyers) en Frank (Guga Baúl).

Tijd om daar verandering in te brengen want Simonneke heeft het moeilijk met de aandacht voor de jonge garde. Ondertussen krijgt Rosa (Nathalie Meskens) bezoek van dokter Geert (Walter Baele).

Bastaardzussen: Koning Filip weet er alles over en neemt het onderwerp van dit gezinsdrama Philippe Geubels-gewijs onder handen in zijn zaalshow Filip en de Belgen. Hij vertelt hoe het bezoek aan zijn halfzus verliep.

Na de Bomma waagt ook Elio di Rupo (Walter Baele) zich aan een sprong in de dieperik bij het nieuwe seizoen van 'De Grote Sprong'.

Bij 'Fuzz' bespreken Eline (Nathalie Meskens) en Sean (Chris Van Espen) wanneer je nu juist klaar bent voor seks.

Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) kondigt een streepje kleinkunst aan: Op de Mekker Nacht bijt Yevgueni (Guga Baúl) de spits af met zijn lied.

Annemie Struyf (Nathalie Meskens) en Sam Gooris (Chris Van Espen) halen een telefoongrap uit in 'VTM Telefoneert'. Of dat proberen ze toch.

Wanneer Frank De Boosere (Chris Van Espen) oog in oog komt te staan met sexy 'Het Journaal'-babe Hanne Decoutere (Ella Leyers) slaat zijn fantasie op hol. Is hij zijn Sabine Hagedoren(Tine Embrechts) nu al vergeten?

De enorme borsten van Sabine worden nog eens extra in de verf gezet, maar Frank kan zijn gedachten niet van Hanne Decoutere (Ella Leyers) afhouden. Ziet hij daar nu Hanne in de vrt uitzending een waterijsje pijpen?

Verder: In 'Regi's World' is Regi (Jonas Van Geel) voor één keer niet in zijn studio te vinden.  Hij trekt naar zijn bubbelbad en neemt mee: de autosleutels, de afwas, een keyboard en in bikini en badpak Eline De Munck (de echte).

In 'Groenland' laat Bartel Van Riet (Guga Baúl) laat zich nog eens van zijn beste kant zien wanneer hij een vogelverschrikker opzet in de tuin. Saartje Vandendriessche (Tine Embrechts) trekt voor 'Vlaanderen Vakantieland' met de fiets naar de Belgische kust, terwijl Cath Luyten (eveneens Tine) in sexy bikini geniet van de Italiaanse pracht in Rome. Robin Janssens (de echte) interviewt Bondsvoorzitter François De Keersmaecker (Ivan Pecnik) over het WK in Brazilië.

In de muzikale slotact vraagt Delphine Boël zich af waar papa is en zingt ze voor Albert haar versie van Stromaes Papaoutai.

'Tegen de Sterren Op' met Ella Leyers, iedere woensdag om 20.35 uur op VTM.

Traditioneel wordt het nieuwe jaar met een knal ingezet, en wie kan beter die traditie in ere houden dan de cast van Tegen de Sterren Op? Ook zij stappen 2014 met hun beste beentje in. Of… met het beentje van iemand anders. Elf weken lang staan de acteurs en actrices van het programma dat de voorbije 3 jaar met de award voor Beste Comedy gingen lopen op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, paraat om zichzelf verbaal en fysiek helemaal te laten gaan in hun nieuwe persiflages.

Na een geslaagde gastrol in het derde seizoen van Tegen de Sterren Op heeft mega talent Ella Leyers een stekje in de vaste cast beet naast Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Walter Baele en Chris Van Espen. And she’s having a ball. A Christmas ball. Maar daarover later meer.

Buiten twerking door Ella Leyers, De Grote Sprong, het succes van onze Rode Duivels en een snedige passage van Prem Radhakishun in De Slimste Mens ter Wereld, staat 2013 in menig vrouwenhoofd gegrift als het jaar waarin Bartel Van Riet zich volledig wierp in de strijd om de titel Meest Sexy Vent van Vlaanderen. De ene keer al wat gekleder dan de andere.

Voer genoeg dus voor een nieuw, amusant, entertainend en een beetje stout vierde seizoen van Tegen de Sterren Op. Want na het succes van Albert II, is er nu ook Boudewijn I, dus gegarandeerd verbluffende vertolkingen, geloofwaardige personages en realistische make-up binnen historische krijtlijnen.

De Nekka, euhm, Mekkernacht zorgt dit vierde seizoen voor een vrolijke muzikale noot en ook dit jaar infiltreren verschillende gastacteurs in de wereld van de sterren. Peter Van De Velde laat
zich van zijn ruigste kant zien als Daan, Stefaan Degand neemt meerdere rollen op zich in de prestigieuze reeks Boudewijn I, en Regi en Peter Van de Veire spelen gewoon zichzelf.

Alle registers open in een nieuw seizoen van Tegen de Sterren Op, vanaf 1 januari 2014 op woensdag om 20.35.

Miley Cyrus(Ella Leyers) vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet hetgeeft zich voor één keer dus niet naakt met een wrecking ball, maar met een kerstbal. Na het succes van 21 juli, doen Koning Filip en Koningin Mathilde hun onverwachte en geheel spontane balkonspeech nog eens over. Saartje Vandendriessche kondigt Groenland aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur.

Peter Van de Veire ontvangt Ozark Henry en Natalia in Sing That Song. Willem Vermandere heeft zichzelf heruitgevonden en brengt hedendaagse pophits. Vandaag: Get Lucky van Daft Punk. Durft de Bomma van de 10 meter plank springen in het nieuwe seizoen van De Grote Sprong? Elke Vanelderen slaat aan het breien en dat zal haar Regi geweten hebben. In JIM FUZZ brengen Eline De Munck en Sean Dhondt een verslag van Rock Werchter. De allereerste beelden van de nieuwe prestigereeks Boudewijn I, van de makers van Albert II.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten