donderdag 17 oktober 2013

Ella Leyers in bloedstollend seizoenseinde van Vermist op VIER


Ella Leyers in bloedstollend seizoenseinde van Vermist op VIER

Na het bloedstollende einde van het vierde seizoen met Ella Leyers in een prachtrol wordt het meer dan ooit uitkijken naar een nieuw, vijfde seizoen van Vermist, dat ondertussen ook in de steigers staat.

In de tiende en laatste aflevering van het vierde Vermist-seizoen is de Cel Vermiste Personen nog steeds op zoek naar Ief (Simon Van Buyten). Steve (Stan Van Samang) en Eva (Marieke Dilles) vallen in handen van de neo-nazistische organisatie onder leiding van Ella Leyers waarin Nick geïnfiltreerd. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neo-nazi’s willen toeslaan.

Tijdens hun zoektocht naar Ief, zijn Steve (Stan Van Samang) en Eva (Marieke Dilles) in handen gevallen van de neo-nazistische organisatie onder leiding van Ella Leyers waarin Nick (Kevin Janssens) geïnfiltreerd is. Hij moet uitzoeken waar en wanneer de neo-nazi’s een gewelddadige aanslag zullen plegen.

De dag des oordeels nadert en aangezien Steve en Eva te veel weten, zullen ze geëxecuteerd worden. Nick moet hen zien te bevrijden zonder zijn undercover-missie in gevaar te brengen, want als hij de aanslag niet tijdig kan verijdelen, vallen er tientallen onschuldige slachtoffers.

Eva en Steve worden dus gevangen worden gehouden door een neonazistische organisatie met aan het hoofd de sexy Ella Leyers, waarin Nick geïnfiltreerd is in opdracht van Erik Coppens.
Lukt het Nick om Eva en Steve te bevrijden, zonder zijn eigen identiteit te verklaren? Vallen er slachtoffers?

In deze laatste aflevering spelen onder andere Ella Leyers en Dirk Van Dyck een gastrol.

Liesbet Vrieleman, programmadirecteur bij SBS Belgium: “Vermist is bovenal een goede fictiereeks met sterke Vlaamse acteurs en spannende verhaallijnen. De serie haalde dan ook nooit meer kijkers dan tijdens het afgelopen seizoen. Tot na de negende aflevering haalde de reeks een gemiddelde van 505.000 kijkers en een marktaandeel van 25,1 % op de VIER-doelgroep VVA 18-54. Ik ben dan ook erg blij dat we een vijfde seizoen kunnen aankondigen.”

Vermist is een Vlaams fictieproject dat vanaf 2006 werd gerealiseerd door SBS Belgium en Eyeworks, bestaande uit een bioscoopfilm en een televisieserie. De verhaallijnen draaien om het vijfkoppige team van de Cel Vermiste Personen van de Federale Politie, dat zich bezighoudt met de opsporing van vermiste personen.

De film, geregisseerd door Jan Verheyen, diende tevens als pilotaflevering van de serie. In totaal telt de serie veertig afleveringen, verspreid over vier seizoenen. Hoofdrollen werden vertolkt door Koen De Bouw, Joke Devynck, Kevin Janssens, Stan Van Samang, Cathérine Kools, Marieke Dilles en Axel Daeseleire. Oorspronkelijk werd aangekondigd dat er geen derde seizoen zou komen, maar VT4 is hierop teruggekomen. Inmiddels zijn het derde en vierde seizoen op antenne geweest, de opnamen vijfde seizoen starten in mei 2013. Vanaf het vierde seizoen ging Vermist op VIER van start. Met nieuws dat Vermist in 2013 opnieuw geselecteerd is voor het festival van Monte Carlo, werd bevestigd nog voor aanvang van de opnamen van seizoen 5, ook al een zesde seizoen is besteld.

De serie en haar acteurs werden genomineerd voor diverse televisieprijzen, waaronder de Prijs van de Radio- en Televisiekritiek, Vlaamse Televisie Sterren en de televisieprijzen van het Festival de télévision de Monte-Carlo.
 
Kevin Janssens vecht met hooligans

 In en rond het café Ter Heide in Niel worden er opnames gemaakt voor de VT4-politieserie Vermist. Gisteravond werd, vlakbij het café, een gevecht opgenomen met een veertigtal hooligans. In het gevecht neemt acteur Kevin Janssens, in de serie politie-inspecteur Nick Bulens, het op voor Bert.

Tijdens en na een voetbalwedstrijd op televisie gaan een veertigtal hooligans elkaar in en om het café te lijf. De rollen van de hooligans werden gespeeld door stoere, mannelijke en vervaarlijk ogende figuranten. De figuranten-hooligans kregen, voor de opnames van de gevechten, instructies van de bekende stunt- en gevechtscoördinator Olivier Bisback.

Gisteravond laat werd ook een scène opgenomen met Ella Leyers, de dochter van muzikant en televisiemaker Jan. Ze heeft een gastrol in het verhaal dat in Niel opgenomen wordt. Vanaf midden september is het vierde Vermist-seizoen te zien.

Ella Leyers naakt in Vermist

Ella Leyers is bezig een mooie carrière als actrice op te bouwen. Deze keer vinden we haar terug in Vermist, waarin ze een hevige seksscène vertolkt met niemand minder dan Kevin Janssens. Je ziet haar niet echt volledig bloot, maar suggestief naakt kan ook heel erg leuk zijn.

Marie Vinck en Ella Leyers half naakt in Zuidflank

Marie Vinck is al langer één van Vlaanderens bekendste babes en hot. Ella Leyers is de laatste maanden/jaren uitgegroeid tot een echte babe en een veelbelovende nieuwe actrice. Dat bewijst ze eens te meer door schaars gekleed te verschijnen in Zuidflank. Vlaams bloot van de hoogste plank in deze naaktscène met Ella Leyers en Marie Vinck!

Opvallend omdat Ella Leyers ooit nog Marie Vinck imiteerde in ‘Tegen de sterren op’. Op internet staan de foto’s van deze erg sexy vertoning. Om nog wat meer op Marie Vinck te lijken, had Elle Leyers flink haar borsten in de verf gezet.

Hooligans vechten aan café Heideplaats voor tv-opnames

 Het productiehuis Eyeworks maakte in en rond café Ter Heide aan de Heideplaats opnames voor de VT4-politieserie 'Vermist'. Er werden onder meer gevechten gefilmd tussen twee hooliganclans.

Tijdens de drie draaidagen in Niel worden van in de late namiddag tot diep in de nacht, in en rond café Ter Heide, caféscènes en gevechten tussen twee rivaliserende hooliganclans opgenomen. In het café wordt op televisie een voetbalwedstrijd gevolgd. Tijdens en na de wedstrijd gaan zo’n veertig hooligans elkaar in en om het café te lijf.

Om de rol van de hooligans te spelen, werden stoere, mannelijke figuranten gezocht. Die oogden, met kortgeschoren of zeer kort haar en tatoeages, écht vervaarlijk.

Bij de gevechten die gisteravond werden opgenomen in het Oud Begijnhof, vlakbij de Heideplaats en café Ter Heide, kregen de figuranten-hooligans vechtinstructies van de bekende stunt- en gevechtscoördinator Olivier Bisback. Hij keek er op toe dat ze elkaar bij de opnames niet zouden verwonden. Ook politie-inspecteur Nick Bulens, in de serie gespeeld door acteur Kevin Janssens, raakte in het gevecht betrokken.

Gisteravond laat werd ook een scène opgenomen met Ella Leyers, de dochter van muzikant en televisiemaker Jan Leyers. Ze heeft een belangrijke gastrol in de aflevering die in Niel opgenomen wordt.

Er werden al vier scènes ingeblikt. De opnameploeg was tot vannacht 4 uur in de weer in en rond café Ter Heide.

‘We willen dit eens gezien en meegemaakt hebben’, vertellen Sam Van Hoof uit Sint-Niklaas en zijn vriend Mikail Kulahci uit Willebroek. ‘Ik ben gevraagd om hier een rolletje als hooligan te spelen. Researchers die de figuranten zoeken voor Vermist, hadden mijn profielfoto opgemerkt op Facebook’, vertelt Mikail, die op de sociale netwerksite staat als Claudio.

‘De opnames voor een uitzending of verhaallijn van Vermist duren negen dagen. In Niel gebeuren de laatste opnames van het vierde seizoen van de reeks, met een mooie rol voor Ella Leyers. Vorige week werden nog opnames gemaakt aan de Cypriaan De Rorestraat en de Kruisbaan in Mechelen en begin augustus werden nog scènes ingeblikt in het cultuurcentrum Blikveld in Bonheiden’, aldus Maarten Moeys, de persverantwoordelijke van VT4. Vanaf midden september is het vierde Vermist-seizoen op Vier, het vernieuwde VT4, te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten