woensdag 6 november 2013

Ella Leyers als Judith Vermeersch in 2e seizoen Binnenstebuiten


Ella Leyers als Judith Vermeersch in 2e seizoen Binnenstebuiten


Binnenstebuiten met actrice Ella Leyers is een scripted-realityreeks op VTM .

In de Vlaamse scripted-realityreeks 'Binnenstebuiten' nemen we een kijk achter de deuren van het gezondheidscentrum 'De Korf' waar vijf vaste zorgverleners patiënten ontvangen met lichamelijke of psychische klachten.

Via onderzoek, bevraging en deductie gaan ze op zoek naar de ware oorzaak (de 'schuldige') van de klachten. In de verhalen is immers niets wat het op het eerste zicht lijkt...

Scripted-reality is een genre waarbij alles fictie is, maar wel echt zo zou kunnen gebeurd zijn. Het staat dichter bij de waarheid dan gewone fictie. Scripted-reality is uit het leven gegrepen, en dat is te zien in 'Binnenstebuiten'.

Judith Vermeersch gespeeld door Ella Leyers

Judith is een pittige sexy jongedame die van aanpakken weet. Ze is gevat en ontwapenend charmant, waardoor veel mensen haar in vertrouwen nemen. Haar taak als sociaal assistente in De Korf is haar naar eigen zeggen helemaal op het lijf geschreven: boordevol uitdagingen en afwisseling.

Judith(Ella Leyers) is geboren en getogen in de stad en is niet van plan er ooit te vertrekken. Ze verkiest een bruisend leven en geniet met volle teugen van haar vrijgezellenbestaan. De rondborstige sociaal assistente draagt bovendien het hart op de tong en geeft zich meestal helemaal bloot, is in tegenstelling tot Sara erg open en houdt hardnekkig vast aan haar intuïtie.

 In gezondheidscentrum De Korf is geen enkele dag identiek aan de vorige. Vijf zorgverleners – een huisarts, een seksuologe, een psycholoog, een sociaal assistente en een verpleger – vangen er elke dag buurtbewoners op met de meest uiteenlopende lichamelijke of psychische klachten. De nieuwe zomerse fictiereeks Binnenstebuiten brengt het dagelijkse leven in het centrum in kaart en zoomt in op de verhalen van patiënten en artsen.

Sara kondigt haar collega's belangrijk nieuws aan. En ook Judith(Ella Leyers) slaagt erin het team van De Korf de mond te snoeren met een verrassende mededeling, zal ze gaan trouwen? Tim twijfelt nog steeds over het aanbod dat hij kreeg om foto model te worden.

Genante kennismaking, video

Sara betrapt Judith(Ella Leyers) in de praktijk met John. Judith en John zijn erg verliefd op elkaar en helemaal hot, net als ze naakt seks willen hebben op het bed, worden ze betrapt, zoals te zien is in het filmpje. Judith trekt verschrikt snel haar bh aan, en loopt met een rood hoofd weg.

Psycholoog Frederik gaat op huisbezoek bij de onhandelbare Kato en is vastberaden zich niet te laten verleiden tot een machtsspelletje. Sara eist klare taal van haar neuroloog. Frederik voelt dat zijn ex iets voor hem verbergt. In De Korf wordt iedereen ingeënt tegen de griep. Tim prikt zich echter per ongeluk aan een gebruikte injectienaald.

Trouwen met den John

Judith(Ella Leyers) wil zo snel mogelijk trouwen met John. En dat brengt kopzorgen met zich mee .

Ella Leyers haakt af voor ‘De Grote Sprong’

Geen duikrecords voor Ella Leyers, die verstek geeft voor ‘De Grote Sprong’. VTM kondigde onlangs aan dat er een tweede seizoen van ‘Binnenstebuiten’ komt, waarvoor Ella op de set verwacht wordt. Jess Donckers zal haar vervangen in ‘De Grote Sprong’.

Goed nieuws dus voor de fans van ‘Binnenstebuiten’ en Ella Leyers, de fictiereeks die tijdens de zomermaanden het reilen en zeilen in gezondheidscentrum De Korf volgde, want de VTM-reeks krijgt een tweede seizoen. Dat zal in november 2013 op televisie verschijnen als opvolger van 'Echte Verhalen: De Kliniek', dus de opnames beginnen binnenkort.

De combinatie van haar rol als maatschappelijk assistente Judith Vermeersch en een intensieve duiktraining zag Ella Leyers niet zitten. ‘De trainingen die ik al gehad heb waren geweldig. Het is een prachtige sport maar fysiek ook erg zwaar’, laat Ella weten in een persbericht, maar hangt met spijt in het hart haar badpak en bikini aan de haak. ‘De trainingen zijn zo intensief voor mijn lichaam dat ze niet te combineren vallen met de opnames voor Binnenstebuiten II. Met spijt in het hart zet ik mijn deelname stop, maar ik kijk er alvast naar uit om terug in de huid van Judith te kruipen’.

Ella Leyers wordt in ‘De Grote Sprong’ vervangen door Jess Donckers, die binnenkort ook te zien zal zijn in het programma BEET!, waarin ze Manou Kersting assisteert.

Seizoen twee van 'Binnenstebuiten' wordt geen kopie van het eerste. An Rydant, netmanager VTM: 'We merkten dat 'Binnenstebuiten' positief onthaald werd door onze kijkers en dat ook de cast met Ella Leyers erg in de smaak viel. De thematiek staat dicht bij de mensen en de warme verhalen weten te boeien. De plaats die 'Binnenstebuiten' in ons najaarsschema gaat innemen is echter anders dan deze zomer en daardoor gaan we wel een aantal aanpassingen doorvoeren. Zo focussen we bijvoorbeeld meer op de persoonlijke verhaallijnen van de zorgverleners uit De Korf.'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten