donderdag 10 april 2014

Ella Leyers zingt met Bart Peeters in 'Olalala' van presentatrice Siska Schoeters


Ella Leyers zingt met Bart Peeters in 'Olalala' van presentatrice Siska Schoeters

In de vijfde aflevering van 'Olalala' op Canvas neemt het Antwerpse duo Ella Leyers en Bart Peeters het op tegen de Oost-Vlamingen Henk Rijckaert en Luc De Vos. Drie van die vier spelers schrijven zélf muziek en dat blijkt zeer van pas te komen in de ronde 'Rijm je Rijk'.


Wegens succes herhaald: 'De BV zingt mee'. Saartje Vandendriessche, Wim De Vilder en
Peter Van de Veire proberen uit alle macht een wereldhit te zingen, maar dan wel met een tekst die er helemaal niets mee te maken heeft.

Dat ook Siska Schoeters een aardig stukje kan zingen, hoorden we vorige week al. Deze
keer geeft ze een heel eigen interpretatie van 'Slimmer dan de zanger' van haar panellid
Bart Peeters, begeleid door niemand minder dan hemzelf.

En verder:

In de ronde 'Litouwers' krijgen de panels cryptische omschrijvingen van groepen of
artiesten op hun bord. Sommige zijn makkelijk, andere zijn moeilijk, maar Luc De Vos en Ella Leyers zijn er verrassend sterk in.

Barbra Streisand tenslotte krijgt het laatste woord met twee enorm lange noten uit haar al even lange carrière. Beide teams moeten Barbra evenaren, qua nootlengte maar zeker ook qua beleving en intensiteit.

En op dat vlak zien we Ella Leyers op haar allerbest in deze vijfde aflevering van 'Olalala'.

Naaktfoto’s voor Ella Leyers

Ella Leyers verbaasde vriend en vijand reeds met haar sterke vertolkingen in Tegen de Sterren op, en doet dat nu nog eens over met haar acteerprestaties in de ‘Halfweg’ film. Toch is er ook een keerzijde aan de medaille om een bekende Vlaamse media vrouw en hot te zijn…

In Het Belang van Limburg vertelt de dochter van Jan Leyers dat ze onlangs een nieuwe folder ontdekte op haar Facebookprofiel. Een inbox waarin de berichten verschijnen van mensen die niet tot haar ‘vrienden’ behoren.

En daar zitten niet alleen oneerbare voorstellen tussen, maar ook naaktfoto’s van topless mannen… en hun blote edele delen. Dat vindt de actrice best wel beledigend. Dus niet meer doen, mannen!

Ella Leyers (25) heeft een lief

Ze is één van de meest gevraagde Vlaamse actrices van het moment, maar ook op liefdesvlak is Ella Leyers van de markt. Tijdens De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren werd de actrice (25) al kussend gespot met een onbekende jongen, die - zo blijkt nu - haar nieuwe vriend is.

"Het was niet zomaar iemand die ik daar heb leren kennen", bevestigt Ella in een interview met 'Hallo', zonder meer details prijs te geven.

Vorige week waren de twee ook aanwezig tijdens de première van 'Hamlet vs. Hamlet' in Antwerpen, waar ze niet uit elkaars buurt waren te slaan. Ondanks haar kersverse relatiestatus krijgt de dochter van Jan Leyers helaas nog tal van oneerbare voorstellen van vreemde mannen.

"Op Facebook heb ik al enkele foto's zien passeren van edele delen. Ik vind dat best beledigend eigenlijk", klinkt het uit de mond van Ella Leyers.

Ella Leyers wordt voetbalvrouw in ‘Spitsbroers’

Ze heeft nog nooit een voetbalwedstrijd bijgewoond, maar Viv Van Dingenen (48) staat wel te trappelen om de rol van voetbalmama te spelen in de nieuwe fictiereeks Spitsbroers op VTM.

Viv vertolkt in de serie de moeder van Dennis en Alan Moerman, twee broers die allebei bij een club in vierde klasse spelen. Allebei willen ze profvoetballer worden, maar er is er maar één die bij een topclub belandt.

‘Met deze reeks gaat een nieuwe wereld voor me open’, zegt Viv Van Dingenen. ‘Ik word echt ondergedompeld in voetbal en dat is helemaal nieuw voor mij.

Het is geen fictiereeks voor voetbalfanaten, voor alle duidelijkheid. Maar stilaan begin ik voetbal te ontdekken. Ik kende er niet veel van, want mijn man geeft er ook niet zoveel om.

Hij is cameraman en moest een keer werken op een voetbalwedstrijd tussen België en Nederland. Toen hij thuiskwam, wist hij niet eens wat de eindscore was.’

In de hoofdrollen van de ‘spitsbroers’ Dennis en Alan zien we relatief onbekende acteurs. Oscar Willems (24) speelt Dennis, Joren Seldeslachts (27) is Alan.

U herkent Joren Seldeslachts misschien wel als een soldaat uit In Vlaamse Velden, en – voor fans van de Blinker-films – als de hoofdrolspeler uit de films Blinker (1999) en Blinker en het Bagbag-juweel (2000) met Nathalie Meskens. Oscar Willems is van televisie enkel bekend van een gastrol in De Ridder.

Andere rollen zijn voor Ella Leyers, die Alans vriendin speelt en absoluut voetbalvrouw wil worden. Louis Talpe speelt dan weer de topspits van KRC Genk.

Spitsbroers is bedacht door Kristof Hoefkens, journalist bij De Standaard en broer van voetballer Carl Hoefkens, die kapitein was bij Club Brugge. De reeks is ten vroegste volgend voorjaar op VTM te zien, en wordt opgenomen in samenwerking met voetbalclub KRC Genk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten