dinsdag 8 april 2014

Ella Leyers en Koen De Bouw in nieuwe Eén-politiereeks


Ella Leyers en Koen De Bouw in nieuwe Eén-politiereeks

Koen De Bouw en Ella Leyers zullen de hoofdrollen vertolken in een nieuwe politiereeks van Eén, die voorlopig de werktitel 'Professor T.' krijgt. Dat meldt de VRT donderdag.

De Bouw zal een professor criminologie spelen die consultant wordt van de recherche. Ella Leyers speelt dan weer een sexy inspecteur van de federale gerechtelijke politie. Het verhaal situeert zich in Antwerpen, in de stad en de universiteit.

De opnames van de reeks, die het werk is van productiehuis Skyline, gaan op maandag 14 april 2014 van start. De reeks zal 13 afleveringen tellen en wordt ten vroegste in het najaar van 2015 uitgezonden. Volgens de VRT komt een tweede reeks er al zeker.

Andere rollen zijn van Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Goele Derick, Carry Goossens en Tanja Oostvogels. Het concept en scenario zijn van Paul Piedfort, die eerder al 'De hel van Tanger' en 'Aspe' bedacht. Indra Siera, Tim Mielants en Frank Van Mechelen staan in voor de regie.

Ella Leyers en Koen De Bouw in nieuwe fictiereeks

Vanaf 14 april 2014 gaat Eén dus van start met de opnames van een nieuwe politiereeks. In de reeks – die voorlopig de werktitel Professor T. kreeg – vertolken Koen De Bouw en Ella Leyers de hoofdrollen. Koen speelt een eigenzinnige maar briljante professor criminologie die consultant wordt van de recherche. Hij ontpopt zich tot meester-speurder, maar trapt daarbij af en toe op zere tenen. Ella Leyers speelt Annelies Donckers, inspecteur bij de federale gerechtelijke politie. De reeks is een productie van Skyline voor Eén.

Koen De Bouw is Professor T., een professor criminologie. Ella Leyers speelt zijn oudstudente Annelies Donckers, die nu werkt als inspecteur bij de federale gerechtelijke politie. Annelies en haar collega’s kunnen rekenen op de expertise van Professor T. bij het oplossen van misdaden.
Andere rollen zijn weggelegd voor Bart Hollanders (inspecteur Daan De Winter), Herwig Ilegems (Paul Rabet, hoofd-inspecteur federale gerechtelijke politie), Goele Derick (secretaresse Progessor T.), Carry Goossens ( Walter De Paepe, decaan universiteit) en Tanja Oostvogels ( Christina Flament, directeur federale gerechtelijke politie).

Op maandag 14 april gaat Skyline van start met de opnames. De reeks zal dertien afleveringen tellen en wordt ten vroegste in het najaar van 2015 uitgezonden op Eén. Het verhaal situeert zich in Antwerpen, in de stad en de universiteit. Belangrijke locaties zijn het politiekantoor en het bureau van Professor T. in de universiteit. Beide worden gebouwd in een pand in het centrum van Antwerpen.
Het concept en scenario zijn van Paul Piedfort (De hel van Tanger, Aspe) en de regie is in handen van Indra Siera, Tim Mielants en Frank Van Mechelen.

Ella Leyers: "Binnenkort komt mijn eerste vrijscène"

Ella Leyers (25) werd tijdens ‘De Nacht Van De Vlaamse Televisie Sterren’ vreemd genoeg dan wel niet gelauwerd als Rijzende Ster, maar toch is de razend populaire ‘Tegen De Sterren Op’-actrice het afgelopen jaar als een wervelwind doorheen medialand geraasd. Ella groeide uit tot een gerespecteerde en veelgevraagde actrice en zal ook in 2014 de tv- en filmrollen aan elkaar rijgen.

Daar wil ze trouwens ver voor gaan. “Mijn hoofd kaalscheren? Graag, ik ben er zelfs op aan het wachten. Ik zou alles doen voor een rol.”

Ella Leyers voelt zich zelfs niet ongemakkelijk tijdens intieme naaktscènes. “Binnen een paar maanden komt mijn eerste vrijscène er zelfs aan(waarschijnlijk in de nieuwe Eén-politiereeks, red.). Maar zó expliciet naakt en topless is die dan ook weer niet, want ik heb nog een heel deel kleren aan over mijn borsten" lacht ze. Eerder ging Ella Leyers al naakt in Aspe, toen ze geheel naakt onder de douche verkracht werd.

"Ik sta niet te springen voor zulke bloot scènes, maar ik zou er ook geen rol voor weigeren want dat is héél flauw. Ik hoor zelfs verhalen dat sommige acteurs of actrices niet mogen kussen omdat hun partner dat niet wil, dat snap ik écht niet.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten