donderdag 16 januari 2014

Ella Leyers en Tiny Bertels in Reyers Laat, grappige vrouwen op televisie


Ella Leyers en Tiny Bertels in Reyers Laat, grappige vrouwen op televisie


Wie zit er vanavond in Reyers Laat?

Kathleen Cools ontvangt vanavond in Reyers Laat Arnold Karskens, Ella Leyers, Tiny Bertels en Saskia De Coster.

Ik ga op reis en neem mee
Wacht tot vanavond voor u uw reisbestemming voor de zomer kiest want oorlogsverslaggever Arnold Karskens schreef een reisgids voor gevaarlijke gebieden.

Vlaming lacht met Vrouwen
Grappige vrouwen waren vroeger een knelpuntberoep. Nu schitteren de Vlaamse actrices Ella Leyers in Tegen De Sterren op (VTM) en Tiny Bertels in Loslopend Wild(één).

Stormloop voor Schrijver
Het nieuwe boek van de Japanse schrijver Haruki Murakami doet in Nederland de leesclubs vollopen. In Vlaanderen is Saskia De Coster dé Murakami-ambassadeur.

Isabelle A is eindelijk verlost van haar schuldenberg, een Rode Duivel die flirt met een model en actrices die bloot moeten. De boekskes pakken deze week weer uit met de meest uiteenlopende nieuwtjes. Een overzicht.

Voor Isabelle A begint straks niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw leven. Door toedoen van haar ex-manager moest ze 15 jaar lang schulden afbetalen. Die zijn nu eindelijk afgelost. Het voelt zálig’, zegt Isabelle in Dag Allemaal. ‘In tegenstelling tot vroeger kon ik nu deftige kerstcadeautjes kopen.’

Dag Allemaal weet ook nog dat Rode Duivel Kevin De Bruyne weer vlinders in de buik heeft. ‘Kevin koestert tedere gevoelens voor Michèle, een sexy en hot fotomodel uit Genk’, klinkt het. ‘Ze hielden hun intieme band een poos uit de aandacht, maar nu postte Michèle een foto van hen samen op Facebook en twitter.'

Ella Leyers siert deze week de cover van P-magazine. Voor de bijhorende fotoshoot mocht de jonge actrice enkele sexy lingeriesetjes en BH aantrekken, en dat maakte blijkbaar een en ander los. 'Ik ben geen model of babe, dus het mocht niet té sexy zijn. Het grappige was dat de hele ploeg me er op tijdens de shoot af en toe op wees dat mijn poses net wél heel erg P waren. Tja, ik had sexy lingerie aan en lag in bed. Dan begin je automatisch te kronkelen hè'.

Maandag start op 2BE het tweede seizoen van ‘Crimi Clowns’. In de reeks zal weer heel wat naakt te zien zijn van bekende Vlaamse vrouwen. Luk Wyns, die de serie maakte en er ook zelf in speelt, geeft in een interview met Humo tekst en uitleg: ‘‘Als actrices mij vragen waarom ze bloot moeten antwoord ik heel eerlijk: ‘omdat de naaktscènes geil zijn’’.

Coverbabe Ella Leyers over haar toppunt van lichamelijk genot

Ooit werd ze nog hardhandig aangerand in een naaktscène onder de douche van 'Aspe', nu pronkt ze in vol ornaat op de cover van P-magazine: Ella Leyers is de naam.

Leyers, die naam zegt ons iets... Inderdaad. Ella is de dochter van Jan Leyers. Tot zo ver de verplichte achtergrondinformatie. Écht relevante weetjes lezen we deze week in het mannenblad. Daar vertelt ze honderduit over wat haar in extase kan brengen.

"Een bad nemen is voor mij het toppunt van lichamelijk genot. Ik hou er vooral van om in een leeg bad te gaan liggen en dat vol te laten lopen. Dat koud porselein tegen je huid, waar je overal kippenvel van krijgt en dan die verwachting van dat warm water dat elk plekje van je lichaam beetje bij beetje zal opwarmen. O ja, dat vind ik de max."

Dat Ella Leyers liever in bad gaat dan een douche te nemen, kunnen we wel begrijpen na haar verschijning in 'Aspe'. Want wat er toen gebeurde, was niet van de poes. U kan haar meest befaamde scène hier nog eens op de site herbekijken. Wel opgelet, niet voor gevoelige kijkers!

Loslopend wild brengt humor over vrouwen en de mannen rondom hen. Want vrouwen kunnen, mogen en willen vandaag àlles: een carrière, een relatie en drie kinderen. Maar ook aperitieven met de vriendinnen, familiebezoek, sporten, een cursus volgen en toch altijd thuis zijn voor het gezin. Geen wonder dat het al eens fout loopt.

Al die ambities en verzuchtingen worden vertolkt door een dreamteam met onder meer Tiny Bertels, Eva Binon, Els Dottermans, Gilda De Bal, Inge Paulussen, Alejandra Theus, Anemone Valcke en Katelijne Verbeke. En uiteraard spelen ook mannen een belangrijke rol in Loslopend wild. Zij worden vertolkt door bijvoorbeeld David Dermez, Steve Geerts, Patrick Vervueren, Marc Van Eeghem en Lucas Van den Eynde.


Tegen de Sterren op is een Vlaams komisch televisieprogramma dat sinds december 2010 op VTM wordt uitgezonden. In de reeks worden diverse bekende Vlaamse en internationale televisiegezichten, televisieprogramma's en films geparodieerd.

Van september 2010 tot april 2011 werd het eerste seizoen opgenomen. Van augustus tot december 2011 liepen de opnames van het tweede seizoen. Op 13 december 2012 startte het derde seizoen van Tegen de Sterren op. Sindsdien is de vaste kern acteurs uitgebreid met Tine Embrechts, die eerder al in het tweede seizoen gastoptredens maakte. De opnames van het derde seizoen startten in augustus 2012. Op 1 januari 2014 startte het vierde seizoen met Ella Leyers als vast lid, de opnames startten eind september 2013.

Prijzen

Tegen de Sterren op won op 25 februari 2011, tijdens de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren, de prijs voor Beste Humor- en comedyprogramma. Op 24 maart 2012 mocht de cast van Tegen de Sterren op deze prijs opnieuw in ontvangst nemen. Tegen de Sterren op haalde het toen van kijkcijferkanonnen zoals Mag ik u kussen? en Basta. Het jaar daarop, op 2 maart 2013 tijdens het gala van de Vlaamse Televisie Sterren 2012 kregen ze voor de derde keer op rij deze prijs.

Hoofdcast

    Barbara Sarafian (seizoen 1-3)
    Chris Van Espen
    Clara Cleymans
    Guga Baúl
    Ivan Pecnik
    Jonas Van Geel
    Nathalie Meskens
    Walter Baele
    Tine Embrechts (sinds seizoen 3)
    Ella Leyers (sinds seizoen 4)

De eindejaarsvragen van Ella Leyers

Wat vindt u de belangrijkste gebeurtenis, evolutie of trend van het voorbije jaar?

#overal #hashtags. En dat ik eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald!

Wat vindt u het beste en wat het slechtste radio- en /of tv-programma van 2013?

Ella Leyers: Tv: ‘New Girl’ en ‘Modern Family’. Radio: de jazzfeestjes ’s avonds op Klara.

Wat vindt u het beste boek/toneelstuk/concert en wat de beste film/cd van 2013?

Boek: ‘The Marriage Plot’ (Jeffrey Eugenides). Toneel: ‘Betrayal’ met Daniel Craig en Rafe Spall. Film: ‘Iron Man 3’. Concert: Arctic Monkeys (Vorst). Cd: Stromae. En als ultieme muzikale guilty pleasure: ‘I Knew You Were Trouble’ van Taylor Swift.

Wie wenst u wat toe voor 2014 (ten goede of ten kwade)?

Ella Leyers: Aan allen – vooral Maud – een goede gezondheid. En mijn petekind: een spetterende geboorte en een fantastisch eerste levensjaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten