zaterdag 4 januari 2014

Ella Leyers met Miley Cyrus 'I'm coming on a Christmas Ball' persiflage in 'Tegen de Sterren Op' 'Wrecking Ball'


Ella Leyers met Miley Cyrus 'I'm coming on a Christmas Ball' persiflage in 'Tegen de Sterren Op'

De parodieën op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus, het clipje waarin de ster naakt op een sloopkogel schommelt, blijven maar komen. In de 'Tegen de Sterren Op'-aflevering op nieuwjaarsdag vloog Ella Leyers de VTM-studio binnen op... een grote kerstbal. 'I'm coming on a Christmas Ball', zong ze voor de gelegenheid.

Van Ella Leyers kan je nog wat leren, Miley!

1 januari 2014 is het nieuwe seizoen van 'Tegen de sterren op' van start gegaan. Vertrouwde gezichten als Regi en koning Filip mochten uiteraard niet ontbreken, maar ook 'de bomma uit Familie' en Boudewijn I waren van de partij. Blikvanger werd echter Ella Leyers, die een onberispelijke Miley Cyrus neerzette.

Tegen De Sterren Op gaat viraal met Miley parodie (video)

Het nieuwe jaar begon goed voor het VTM-programma 'Tegen De Sterren Op'. De kerstparodie op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus(Ella Leyers) gaat viraal over heel de wereld.

Actrice Ella Leyers, die vooral bekend is als 'Saartje' uit 'FC De Kampioenen' en als dochter van Jan Leyers, zette een indrukwekkende imitatie van de controversiële Amerikaanse Miley Cyrus neer. Bekijk het hilarische filmpje hieronder.

Ella Leyers zoals u haar nog nooit zag

"I'm coming on a Christmas Ball". Ella Leyers kwam, zag en overwon als Miley Cyrus op nieuwjaarsdag op een kerstbal de studio binnengevlogen, in een te klein topje voor haar borsten.

Ella Leyers kruipt in de huid van Miley Cyrus

De parodieën op 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus, het clipje waarin de ster naakt op een sloopkogel schommelt, blijven dus maar komen. In de 'Tegen de Sterren Op'-aflevering op nieuwjaarsdag vloog Ella Leyers de VTM-studio binnen op... een grote kerstbal. 'I'm coming on a Christmas Ball', zong ze voor de gelegenheid.

Miley Cyrus komt op nieuwjaarsdag op een kerstbal de studio binnengevlogen, bloot.

Halfnaakte Miley Cyrus(Ella Leyers) gaat helemaal wild, op een kerstbal dit keer (zie video)

Het hoeven immers niet altijd sloopballen te zijn…

Al is het deze keer eigenlijk een replica van Miley Cyrus. Precies op nieuwjaar start op VTM namelijk het nieuwe seizoen van ‘Tegen de Sterren op’: het programma waar al eens met beroemde mensen mag gelachen worden.

VTM liet alvast een preview op ons los en daarin zien we hoe Miley Cyrus plotseling bijna geheel naakt het decor komt binnengevlogen op een kerstbal.

Nu we het toch over Miley hebben: ze (de echte dan) gaf nu ook een verklaring waarom ze altijd haar tong uitsteekt: ze is verlegen voor paparazzi en fotografen en om zichzelf een houding te geven steekt ze haar blad maar naar buiten.

"Ik ben een wild wijf"

Ella Leyers is een ster in wording in Vlaanderen. Nadat de vrouw deze zomer haar entree maakte met Binnenstebuiten, komt ze dit najaar opnieuw op de beurs met Binnenstebuiten én trapt ze zelfs de Wilde Wijvenweek op MNM af.

"Mijn grote doorbraak zou ik dit niet noemen. Er valt wel een en ander samen en de opdrachten lopen lekker binnen. De tijd dat ik nog wat ging bijklussen in de horeca om rond te komen ligt ondertussen al twee jaar achter mij. Ik ben nu fulltime actrice. En nu heb ik er ook nog een radio-opdracht bij. Of ik een wild wijf ben? Ja waarom niet? Ik sta enorm positief in het leven en ik word geen enkele ochtend slechtgezind wakker. En dat leidt inderdaad weleens tot een wild enthousiasme", aldus Leyers in Het Nieuwsblad.

Traditioneel wordt het nieuwe jaar met een knal ingezet, en wie kan beter die traditie in ere houden dan de cast van 'Tegen de Sterren Op'? Ook zij stappen 2014 met hun beste beentje in. Of… met het beentje van iemand anders.

Elf weken lang staan de acteurs en actrices van het programma dat de voorbije 3 jaar met de award voor Beste Comedy gingen lopen op 'de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren', paraat om zichzelf verbaal en fysiek helemaal te laten gaan in hun nieuwe persiflages.

Na een geslaagde gastrol in het derde seizoen van 'Tegen de Sterren Op' heeft Ella Leyers een stekje in de vaste cast beet naast Nathalie Meskens, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Walter Baele en Chris Van Espen

Aflevering 1: woensdag 1 januari 2014 om 20.35 uur
Miley Cyrus(Ella Leyers) vertoeft helemaal in de kerstsfeer en doet het voor één keer dus niet met een wrecking ball, maar met een kerstbal, zie ze helemaal met haar tong aflikt, ook de piek. Na het succes van 21 juli, doen Koning Filip en Koningin Mathilde hun onverwachte en geheel spontane balkonspeech nog eens over.

Saartje Vandendriessche kondigt 'Groenland' aan, waarbij Bartel Van Riet de kijker meeneemt voor een romantische picknick in de vrije natuur. Peter Van de Veire ontvangt Ozark Henry en Natalia in 'Sing That Song'. Willem Vermandere heeft zichzelf heruitgevonden en brengt hedendaagse pophits. Vandaag: Get Lucky van Daft Punk.

Durft de Bomma van de 10 meter plank springen in het nieuwe seizoen van 'De Grote Sprong'? Elke Vanelderen slaat aan het breien en dat zal haar Regi geweten hebben. In 'JIM FUZZ'brengen Eline De Munck en Sean Dhondt een verslag van Rock Werchter. De allereerste beelden van de nieuwe prestigereeks 'Boudewijn I', van de makers van 'Albert II'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten