donderdag 20 februari 2014

Ella Leyers als Els Tibau in 'Weekendje Weg' persiflage in Tegen de Sterren Op


Ella Leyers als Els Tibau in 'Weekendje Weg' persiflage in Tegen de Sterren Op

In de zevende aflevering van 'Tegen de Sterren Op', maakte Hyacinth Bucket het schone weer voor 1.402.082 kijkers. De uitzending op woensdag bereikte 907.562 kijkers (live +5) en de heruitzending op zondag leverde nog eens 494.520 kijkers (live +1) op.

Op woensdag 19 februari 2014 brengt 'Tegen de Sterren Op' een hommage aan 'Merlina', de populaire detectivereeks uit de jaren ’80.


Ben Roelants (de echte) gaat in 'De Televisieroute' op zoek naar mensen en plaatsen die iets belangrijks hebben betekend in 60 jaar televisiegeschiedenis. Vandaag trekt hij naar een belangrijke locatie van de detectivereeks van 'Merlina'.

Daar heeft hij afgesproken met Mieke Bouve (de echte), die An speelde, het nichtje van Merlina. In deze 8ste aflevering echter, duikt Mieke voor één keer in de huid van Merlina zelf.

Ook voor een flinke muzikale noot zitten de kijkers goed op woensdag 19 februari. Andre Rieu (Jonas Van Geel) heeft de files vanuit Maastricht getrotseerd om in 'Tegen de Sterren Op' een vioolconcert te geven samen met zijn orkest. Elio Di Rupo (Walter Baele) en Stromae (Chris Van Espen) zingen over 'La Belgitude'. Op de Mekkernacht zingt Boudewijn De Groot (Guga Baúl) 'Meneer de CEO', en Garry Hagger (Ivan Pecnik)maakt promo voor Het Klagerfestival.

In 'Weekendje Weg' toont Els Tibau (Ella Leyers) ons de leukste plekjes en verrassende etablissementen in het authentieke Lozegem, inclusief een glas champagne om het leven te vieren, terwijl De Rode Duivels een nieuwe uitdaging hebben voor hun supporters. De Bommatrend van de week is de 'Belfie', een butt-selfie dus.

Hanne Decoutere (Ella Leyers) schakelt live naar Indië voor haar dagelijkse portie monnik Giel (Chris Van Espen) en in 'Het Spreekuur' worden de dokters plots geconfronteerd met een écht noodgeval. Ook Elke heeft er last van, wanneer Regi haar nieuwe kapsel verknoeit. Maar de sympathieke producer heeft zoals steeds een geniale oplossing.

In Weekendje Weg met VIJF neemt Els Tibau je mee naar de interessantste steden in Belgie, en werpt ze een blik op de gezelligste plekjes, de lekkerste restaurants, de tofste hotels en natuurlijk de beste shopping-adressen!

Zo neemt Els Tibau ons mee naar een streek met prachtige natuurgebieden, de Middenkempen, ideaal voor een mooie persiflage door Ella Leyers.

Els Tibau (Landen, 14 april 1974) was Miss Belgian Beauty 1997 en werkt als presentatrice en fotomodel.

Voordat Els Tibau Miss Belgian Beauty werd, was ze een veelgevraagd bikini, badpak en lingerie model. In 1994 nam ze deel aan de verkiezing van Look Of The Year. Ze eindigde bij de laatste twaalf kandidaten.

In 1995 deed ze opnieuw mee, en toen werd ze tweede. Daarop werd Tibau gevraagd om 'het topless meisje in het zwembad met de badmuts op', dat telkens tussen de programma's van VTM verscheen, te zijn.

In oktober 1996 wordt Tibau tot Miss Belgian Beauty gekroond. Als nieuwbakken BV verscheen ze in talrijke bladen en zat ze ook een aantal keer in het vrouwenpanel van Het Swingpaleis. Tibau trad ook op in 1996 bij Samson en Gert als Miss Lenigem. Op 26 december 1997 was zij voor de eerste maal te zien als omroepster bij VTM.

Doorheen de jaren doet ze verschillende defilés, presentaties en fotoshoots. Els Tibau poseerde veelvuldig in bikini en badpak voor sexy fotoreeksen in P-MAGAZINE en Ché, en voor de beroemde naaktkalender.

Door de vele naaktfoto's die op internet te vinden zijn, denken dan ook veel mensen dat ze bloot geposeerd heeft voor de cover van Playboy.

Ze wordt het gezicht van enkele merken. In 2003 acteert Tibau in het theaterstuk 'Boeing Boeing'. Ze neemt ook een pilotaflevering op van 'Tijd Voor Jezelf'. Deze aflevering wordt gebruikt in Ingeborg Sergeants programma De Keuze Van De Kijker.

Eind 2004 staat ze samen met Katja Retsin (die bij één werkt) op de cover van Humo. In 2005 presenteert ze samen met Elke Vanelderen het programma Het Hart Van Vlaanderen. Eind 2006 speelt Els Tibau een rolletje als zichzelf in de VTM-soap Familie (televisie).

Op 18 juni 2007 maakt Tibau de overstap van VTM naar VIJFtv. Bij die zender wil ze zich meer ontplooien als presentatrice. In het najaar van 2007 krijgt zij haar eigen programma bij de zender: What Women Want. In het programma krijgen tien mannen te weten wat vrouwen echt willen en worden ze zo omgetoverd tot het ideaalbeeld van een vrouw. Eind augustus begint ze ook met omroepen.

Voor het programma Droomhuis Onder De Zon gaat Tibau begin 2008 samen met een koppel op zoek naar een woonst in het buitenland. Het programma werd uitgezonden in het voorjaar van 2008. In het najaar van 2010 en voorjaar van 2011 presenteert ze op VIJFtv het programma Weekendje weg met VIJFtv.

Eind 2009 tekent Tibau een contract met de digitale zender Anne waar ze samen met Gene Thomas het programma Anne Showcase gaat presenteren. Ze zal ook het programma Anne Unplugged presenteren.

Voormalig Miss Belgium Beauty Els Tibau is op reis geweest naar Myanmar en heeft daar het boeddhisme ontdekt. Daarin vindt ze de rust die ze in haar dagelijkse leven niet vindt.

Na tien jaar trouwe dienst bij VTM verhuist Els naar VijfTV. In het voorjaar van 2008 gaat een langgekoesterde droom in vervulling: ze presenteert haar eigen tv-programma ‘Droomhuis onder de zon’. Eind 2009 tekent Els bij de digitale muziekzender Anne, waar ze ‘Anne unplugged’ en de ‘Anne showcase’ presenteert.

In 2010 maakt Els de VIJFtv kijker wegwijs in de mooiste steden van Vlaanderen in het wekelijkse City Visit programma “Weekendje Weg”. In Weekendje Weg gaat Els zelf naar de sauna, wellness en beauty farms, en ondergaat de heerlijkste massages, ze geeft zich helemaal bloot, hot.

Veel vooraanstaande bedrijven doen vandaag de dag een beroep op Els. Ze is de ambassadrice en het gezicht van onder meer Hulchi Belluni (juwelen), De Cock (spa’s/sauna’s), Farouk Systems (haarcosmetica) en siert diverse reclamecampagnes als schitterende eye-catcher. Els springt ook in het oog als het sportief boegbeeld van Le Coq Sportif en de Zumba Roadshow, dé fitnesshype.

In 2014 maakt Ella Leyers in Tegen De Sterren Op een persiflage over Weekendje Weg.

In het kader van een Nieuwsblad special over vrouwen en hun borsten ging Els Tibau uit de kleren. Normaal gesproken zijn de blote borsten van Els Tibau niet voor heel Vlaanderen te zien, maar hiervoor maakte ze een uitzondering.

Vlaamse krant brengt ode aan borsten Bekende Vlaamse Vrouwen, topless op de foto.
Onlangs stond Het Nieuwsblad Magazine in het teken van borsten. Een nummer vol ontboezemingen en een borstenparade van twaalf bekende, Vlaamse, sexy vrouwen die het mooiste van zichzelf blootgeven. Onder meer Roos Van Acker, Hanne Troonbeeckx, Els Tibau, Eline De Munck en Lien Van De Kelder showen hun boezem.

Hoe zien vrouwen hun borsten? En hoe denken ze dat mannen ze zien? Stof genoeg om een magazine vol boezemverhalen te vullen, een tetten parade.
Met serieuze verhalen over borsten die ziek maken en ludieke elementen zoals cupcakes in de vorm van borsten, cupmaten en borstvergrotingen.
Met twaalf bekende gezichten die diep in hun decolleté laten kijken, met de mooiste lingerie en met de mening van mannen over borstenclichés.

De 12 bekende Vlaamse vrouwen die praten over hun borsten zijn en tevens een fotoshoot lieten maken:
LIEN VAN DE KELDER, ANNEMIE TURTELBOOM, MARLEEN TEMMERMAN, HILDE DE BAERDEMAEKER, HANNE TROONBEECKX, WENDY VAN WANTEN, DAMIENNE ANCIAUX, PASCALE PLATEL, ELS TIBAU, ANNICK SEGAL, ROOS VAN ACKER EN ELINE DE MUNCK .

Voor de tiende editie van de badpakkenspecial trok P-magazine met fotograaf Daniel Dedave naar Vietnam. Sexy bikini modellen van dienst waren An Jaspers, Hanne Troonbeeckx, Miss Belgian Beauty Anne-Marie Ilie, Els Tibau, Ann van Elsen, Miss België Annelien Coorevits, Tanja Dexters en nieuwkomer Sabrina Holvoet, die door de P-lezers verkozen werd tot lezeres van het jaar.

Tanja Dexters en Ann van Elsen konden er op het jubileumfeestje in de Hasseltse discotheek Versuz niet bij zijn, maar de zes andere schoonheden tekenden allemaal present. Iets voor een Tegen De Sterren Op persiflage door Ella Leyers?

 ,,Jij, met je perfecte lichaam, jij hebt dat toch niet nodig om aan fitness te doen, vragen mensen me wel eens. Maar daar is natuurlijk niets van aan. Ik ben er ondertussen 31, en als ik niet sport, dan zie ik hier en daar ook de vetkwabbetjes verschijnen hoor.'' VTM-omroepster en model Els Tibau is eerlijk: om mooi te zijn, moet je zweten.

In Celebrity Fitness brengt Jim elke week een rist bekend, sexy en mooi vrouwvolk bijeen, om ze onder leiding van coaches Steve en Caroline een half uurtje aan het fitnessen te zetten. Brunhilde Verhenne, Sofie Grosemans, Caroline Ex, Roxanne Kalishoek, Reshum van Seduced, Ellen Dufour, Tania Prinsier, Tiany Kiriloff, Joyce Van Nimmen, Zoë van Gastel, en ook Els Tibau, miss Belgian Beauty in 1996.

De strijd tussen de Natalia's zorgde vorige week voor 1.438.214 kijkers voor de zesde aflevering van 'Tegen De Sterren Op' met Ella Leyers.

De uitzending op woensdag bereikte 802.799 kijkers (live +4) en met de heruitzending op zondag kwamen daar nog eens 635.415 kijkers bij (live + VOSDAL). In de zevende aflevering van 'Tegen de Sterren Op' nu woensdag 12 februari 2014 is niet Natalia, maar wel de immer sympathieke Hyacinth Bucket het topwijf dat alle aandacht opeist.

In 'Schone Schijn' komt Hyacinth Bucket (Nathalie Meskens) te weten dat alle oorlogsveteranen van WOI uitgenodigd worden in België voor een memorial. Daddy (Jonas Van Geel) is één van hen en Hyacinth maakt zich op voor een trip naar België. Maar dat is helaas buiten Daddy gerekend, want die is weer verdwenen. Wanneer ook Onslow (Ivan Pecnik), Daisy (Barbara Sarafian) en Rose (Clara Cleymans) wel te vinden zijn voor een uitje richting België dreigt Hyacinths plan helemaal in het water te vallen.

Als tegenprestatie voor een nieuwe Duiveluitdaging nemen de Rode Duivels een officiele Rode Duivelslied op. De voetbalbond heeft niemand minder dan Christoff (Jonas Van Geel) bereid gevonden de Duivels een handje te helpen. Christoff vliegt er, enthousiast als altijd, meteen in. En het resultaat mag er zijn: hij maakt er een legendarisch  Braziliaans feestje van met onze Belgische trots.

Verder in de zevende aflevering van 'Tegen de Sterren Op' met Ella Leyers:

Niet Clara Cleymans, maar wel Joy Anna Thielemans – die  eerder zelf al geparodieerd werd door Clara als Jana van Thuis – is in 'Tegen de Sterren Op' te zien als Helena De Ridder. Ze verdedigt in deze aflevering een wel erg herkenbaar vluchtmisdrijf.

In het Vlaams Parlement worden de laatste puntjes op de i gezet voor de uitstap naar De Grotten Van Han. De Bomma (Chris Van Espen) gedraagt zich intussen opnieuw ontzettend hipster terwijl ze zich nog maar eens aan een internet trend waagt en Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft in de studio opnieuw live contact met toekomstig monnik Giel (Chris Van Espen) uit India. We zijn weer een weekje verder en kijken hoe het met hem gaat. Mist hij niets uit België?

In 'Eigen Kweek' leert Julita (Clara Cleymans) alles over het Vlaamse tv-landschap van Frank (Jonas Van Geel). Willem Vermandere (Ivan Pecnik) toont zijn Aldegonde (Tine Embrechts) dan weer dat ook hij op zijn leeftijd nog altijd moves heeft. Mick Jagger is er niets tegen, dus doet hij “lik Jaggere”. En Eline De Munck (Nathalie Meskens) en Sean Dhondt (Chris Van Espen) hebben ten slotte weer een hele hoop nuttige tips rond prangende tienervragen bij JIM in het live programma 'FUZZ!'.

'Tegen de Sterren Op' met Ella Leyers, iedere woensdag om 20.35, met een herhaling op zondag om 19.55 uur op VTM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten